marți, 7 martie 2017

Esti singurul responsabil de fericirea ta...


   Cand auzeam ca fericirea vine din interior radeam. Pentru ca mereu asteptam un lucru pentru a fii fericita. O vacanta, un om, o masina, etc. Mereu asteptam. Am asteptat si am tot asteptat...fericirea...pentru ca lucrurile veneau dar fericirea nu. Si nu intelegeam de ce?!

   Atunci am realizat ca daca imi leg fericirea de lucruri sau oameni ea va pleca odata cu ele.
   Nu poti defini fericirea. Nu pentru ca nu ar avea o definitie in dex, ci pentru ca pentru fiecare dintre noi inseamna altceva. Daca pentru unii fericirea inseamna sa stea acasa cu familia, pentru altii poate inseamna sa calatoreasca, etc.

   Daca vei pune fericirea ta pe umerii persoanei de alaturi exista riscul sa plece cu ea. Nu doar ca il/o vei impovara dar nici tu nu vei trai frumos.
   Fa ce te face fericit, e singura modalitate in care chiar vei trai. Altfel doar vei exista.
   De ce sa pierdem ani buni in nefericire cand sunt atatea motive sa fii fericit? De ce? Oricat de greu ti-ar fi uitate in jur si sigur exista macar un motiv care sa te faca sa zambesti. 😉
  
  

3 comentarii:

  1. Foarte adevărat ! Majoritatea îs orbiți de bunuri materiale nu de simpla fericire și dragoste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunurile materiale iti aduc si ele confort, dar nu fericire.

      Ștergere
  2. In acelasi timp multi oameni ii invinuiesc pe ceilalți de nefericirea lor, întotdeauna este un alt vinovat in afara de noi: copilul, sotul , soacra, șeful, vecinul , amantul :) etc.... Nefericirea sau fericirea este un sentiment de care suntem direct răspunzători dincolo de orice alta influența .

    RăspundețiȘtergere