duminică, 5 februarie 2017

Oamenii de calitate...

   Cand spun oameni de calitate, ma refer la acele persoane "adevarate enciclopedii"(cum imi place mie sa-i numesc).
   Oameni cu care notiune timpului nici nu exista. Cine se mai uita la ceas? Discutia nu are nevoie de umpluturi plictisitoare, pentru ca subiectele sunt la alt nivel.

   Sunt persoane cu care nu poti depasi anumite subiecte, devenite deja clisee. Pentru ca ai vorbi singur😂.  Dar sunt altele cu care nici un subiect nu pare prea greu de abordat. Acela este adevaratul timp de calitate.
   Acei oameni care par ca s-au nascut in secolul gresit. Dupa comportamentul lor, stilul de a vorbi si de a se purta. Din pacate nu mai este la moda sa respecti, sa vorbesti frumos si sa iti pastrezi bunele maniere. Sunt atat de frumosi acei oameni care au o eleganta aparte. Par din filmele anilor 80-90.
Acea siguranta...Cand un astfel de om intra intr-un loc fara sa vrei iti atrage atentia. Impune respect fara sa spuna un cuvant, poarta dupa el o eleganta demult pierduta.

   Mi-a fost dat sa vad oameni impecabili la exterior, dar pe interior seci.
   Din fericire mai exista oameni carora nu le este jena sa spuna te rog, iarta-ma sau multumesc. Oameni care nu se simt mandri daca injura ca la usa cortului (ca asa se poarta), ba din contra au stiut ca stilul si bunul-simt valoreaza mult mai mult.

   Cand pleci din oras cu baterie la telefon si cu informatii noi in cap, inseamna ca ai petrecut timpul cu cine trebuie.

Un comentariu:

  1. Felicitări ca ai in jurul tau astfel de oameni. Profita in sensul bun de ei si împărtășește mai departe.
    Eu imi doresc sa devin un astfel de om pt copiii mei. Sa ma mențin noua , updatata , așa cum spui tu o '' enciclopedie'' , astfel încât sa si dorească sa petreacă timpul cu mine. E un țel măreț si periculos :)

    RăspundețiȘtergere