vineri, 27 ianuarie 2017

Prietenia...o comoara nepretuita indeajuns


   Un singur cuvant si atat de multe emotii. Cel mai amuzant la prietenii e faptul ca se destrama cele in care credeai cel mai mult, iar cele carora nu le dadeai nici o sansa...au rezistat.

   Prieten in adevaratul sens al cuvantului e cel care stie ce o sa raspunzi la unele intrebari, care iti citeste tristetea in ochi si nu are nevoie de explicatii pentru a intelege ce se intampla in sufletul tau, cel care nu se supara daca il corectezi fiindca stie ca o faci pentru binele lui. Pentru mine prietenia e un drum pe care pasesti neincrezator, dar cu timpul iti dai seama ca nu vrei sa aiba un final. Sa poti evolua langa acel om este cea mai mare dovada de prietenie.

      Daca iti stie toate apucaturile si totusi este langa tine...asa va ramane. O prietenie adevarata  valoreaza enorm, pentru cine stie sa o pretuiasca.
    Se spune ca daca prietenia dureaza de cel putin 7 ani...a devenit parte din familie. Daca aveti norocul sa intalniti o astfel de persoana, aveti grija de ea. Putini sunt cei care au parte de prieteni adevarati.
   Pe parcursul vietii descoperi ca iti poti numara adevaratii prieteni pe degetele unei singure maini.
 

Un comentariu:

  1. Si da si nu! Părerea mea, una neavizata sau poate prea avizata datorită faptului ca am curajul sa spun ca am poate doar doi prieteni....una este soțul meu. Din punctul meu de vedere prietenia între doi oameni care se iubesc este vitala, iubirea are la baza prietenia. Si o fosta colega . Dar ea poate ca nu imi completează propozițiile sau nu știe tot timpul ce gândesc si nu petrecem extraordinar de mult timp împreuna , in plus suntem firi total diferite. Insa e omul care se gândește la omul din mine . In rest, colegi care ne apropie inversunarea fata de șef sau munca pe care o depunem, apropiați ai familiei in sine cu care ne vedem o data la nu știu cat timp doar pt a ne etala fiecare cu ce a mai facut si cum a evoluat sau involuat, prieteni din copilărie , adolescenta de care ne amintim de trei ori pe an de ziua lor, paste si Crăciun?
    Concluzie, calitatea cea mai importantă la un prieten , d p m d vedere este sa se gândească la Omul din tine.

    RăspundețiȘtergere